110,00 €

Elämyskausikortilla nautit huvilaitteiden kieputuksesta, pärskeistä ja huimaavasta vauhdista koko kesän sekä Särkänniemen ympärivuotisten kohteiden lumosta talvellakin. Elämyskausikortti on yli 120 cm:lle huvittelijalle.

Särkänniemen Elämyskausikortti on henkilökohtainen kuvallinen kortti, joka oikeuttaa lunastamaan veloituksetta yhden Elämysavaimen/päivä ja talvikaudella yhden Talviavaimen/päivä (pois lukien vuoden 2014 joulutapahtuma). Elämysavain sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, kaikkiin kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin (huvilaitteissa on pituuteen perustuvia turvallisuusrajoituksia). Kausikortti on voimassa vuoden 2014 ajan (pois lukien vuoden 2014 joulutapahtuma).

Kausikortin tilaaminen:

Kausikorttia varten tarvitsemme osto- ja maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot kausikortin haltijasta:

  • etunimi ja sukunimi
  • syntymäaika
  • puhelinnumero ja/tai huoltajan puhelinnumero, jos haltija on alle 18 vuotta
  • huoltajan nimi, jos kausikortin haltija on alle 18 vuotta
  • kuva korttia varten
    Kuvaksi kelpaa mikä tahansa valokuva, jossa kausikortin haltijan kasvot ovat tunnistettavissa. Kuvan voi lisätä sähköisessä muodossa tilauksen yhteydessä tai lähettää jälkikäteen postitse osoitteeseen Tampereen Särkänniemi Oy, Nettipuoti, Särkänniemi, 33230 TAMPERE tai sähköpostitse osoitteeseen nettipuoti@sarkanniemi.fi. Mikäli lähetät kuvan jälkikäteen, liitä tällöin mukaan myös kausikortin haltijan nimi ja tilausvahvistuksesta tilausvahvistuksen numero.

Valmistamme kausikortin, ja toimitamme sen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi osoitteeseen (tilaajan osoite voi olla eri kuin toimitusosoite). Kausikortin toimitusaika on noin 7 arkipäivää kaikkien tarvittavien tietojen saapumisesta.

Kerro kaverille tästä tuotteesta